Snel uw oude huis of hele pand verkopen én een mooie bonus ontvangen?

Uw huis snel verkopen: vul het onderstaande formulier in of bel

06-46802728


Aan de basis van iedere gerenoveerde woning die wij verkopen ligt een gedateerd huis.

Gedateerd hoeft niet te betekenen dat het huis “slecht” is, maar dat de nieuwe eigenaar hoogstwaarschijnlijk een aantal aanpassingen aan de woning zal doen om hem helemaal naar zijn smaak en de eisen van
nu te maken.
Misschien heeft u wel die woning in Amsterdam waar u zichzelf na jaren woonplezier nog steeds erg prettig voelt, maar weet u dat een nieuwe bewoner uw huis grondig zal veranderen.

Overweegt u om uw huis te verkopen? Als uw huis al helemaal gemaakt zou worden naar de wensen van nu dan kunt u een hogere prijs krijgen.

Wij begrijpen dat u helemaal geen zin heeft uw huis uit te moeten voor alle werkzaamheden die plaats moeten vinden, daarom willen wij u voorstellen dat wij uw oude huis kopen, maar u wel laten mee profiteren van de hogere verkoopprijs die wij ontvangen als wij uw woning hebben gerenoveerd en weer hebben verkocht.

Na verkoop ontvangt u van ons een mooie bonus in de vorm van een percentage van de verkoopprijs. En, zoals u weet: verkoopt u uw huis in Amsterdam aan Honq-Amsterdam, dan betaalt u géén makelaarskosten (courtage).

Slim toch! Wel de lusten en niet de lasten!

Wilt u meer weten, bel ons op 06-46802728 of vul het formulier hieronder in.